Handig om te weten

Tijd en locatie
OORD editie 2020 is afgelast.
 

Voor iedereen
OORD is voor iedereen. Dus of je nu 30, 80 of 5 jaar oud bent, je bent van harte welkom. Mede om deze reden is het festival ook gratis.

Als je het park betreedt tijdens het festival ga je akkoord met de huisregels. Benieuwd naar de huisregels... je vindt ze hier.


Bus-fiets-auto
Het liefst zien we jullie allemaal op de fiets komen! Je fiets mag je dan parkeren bij de entree aan het Zwin. In verband met de veiligheid willen wij namelijk geen fietsen op het festivalterrein. Als je met de auto komt, dan kan je deze  parkeren bij de tennishal, Pilotenweg 8.

Gevonden of verloren?
Een zonnebril of iets anders gevonden? Gevonden voorwerpen mag je tijdens het festival afgeven bij de blauwe caravan "De Kip", bij backstage.  Kom je er achter dat je wat bent verloren als je al thuis bent? Stuur dan even een mailtje naar info@oordfestival.nl en vernoem in het onderwerp dat het om een verloren voorwerp gaat.

 

Betalen
Op OORD betaal je met de OORD-munt. Muntjes kan je kopen bij de daarvoor bestemde muntenhokjes. Bij de munthokjes kan je pinnen.

OORDsprong
Een beetje leven in Emmeloord. Dat was wat een groep vrienden van het eerste uur van OORD voor ogen hadden toen 13 jaar geleden het eerste festival werd georganiseerd. Waar dromen, enthousiasme, samenwerking met de omgeving en creativiteit allemaal toe kan leiden, is anno 2017 heel duidelijk.

Cultureel Buitenfestival OORD, een festival dat ruimte geeft aan theater, beeldende kunst, dans, dichters, audiovisueel, muziek en alle mogelijke mengvormen tussen deze disciplines op de eerste zaterdag van juli. Bezoekers kunnen eigen creatieve ideeën indienen en daarmee van de mogelijkheid gebruik maken om zelf inhoud aan het festival te geven. Het programma-aanbod is voor een deel een weergave van de op dit moment heersende culturele initiatieven in de Noordoostpolder en Flevoland. Meer achtergrond informatie

Voor de postduif

Tot OORD EDITIE 2021

Stichting OORD Zwartsluisstraat 4, 8304 GG Emmeloord

Doe mee!

Contact

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now