Wat is OORD

Cultureel Buitenfestival OORD is in 2005 geboren in de gedachten van Hans Kalkman en Marijke Démoet. Een festival dat ondertussen is uitgegroeid tot een Fenomeen in de Noordoostpolder en omstreken. En het een plekje in de harten van de inwoners van de Noordoostpolder heeft ingenomen.

In minder dan 48 uur tijd wordt Park West te Emmeloord omgetoverd in één groot podium voor theater, dans, straattheater, beeldende kunst en muziek en alle mogelijke mengvormen tussen deze disciplines. Meer dan 7500 bezoekers gratis genieten van het aanbod van Cultureel Buitenfestival OORD.  

Iedereen kan eigen creatieve ideeën indienen en  daarmee van de mogelijkheid gebruik maken om zelf inhoud aan het festival te geven. Het programma-aanbod is voor een deel een weergave van de op dit moment heersende culturele initiatieven in de Noordoostpolder en Flevoland.

Cultureel Buitenfestival OORD wordt georganiseerd door stichting OORD. De tameloze inzet van vrijwilligers en sponsoren maakt het elk jaar weer mogelijk om OORD te organiseren. 

Wordt onderdeel van OORD!


 

Voor de postduif

Tot OORD EDITIE 2021

Stichting OORD Zwartsluisstraat 4, 8304 GG Emmeloord

Doe mee!

Contact

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now